E-mail :
Atelier Moens
U kan ons steeds bereiken :
Nijverheidstraat 45
B-2800 Mechelen
Oldtimers-Garage
Tel:-(+32) 15 55 68 88
Fax:-(+32) 15 55 51 61
CONTACT ATELIER MOENS
Openingstijden :
van 8.00u - 10.00u en 16.00u - 18.00u
gesloten
zaterdag en zondag:
rudi@atelier-moens.com
dinsdag tot vrijdag:
Old-Timers garage ATELIER MOENS vindt u terug in de Gouden Gids en op o.a. Google onder de rubrieken :
GARAGE MOENS - Nijverheidsstraat 45, B-2800 Mechelen - oldtimers, old timers, restauratie wagens, restauratie oldtimers, old timer onderdelen, restauratie van Old-Timer, oldtimer accessoires, moens-atelier, atelier moens, garage moens, oldtimer mechelen, oldtimers-garage mechelen moens, atelier moens, atelier-moens Mechelen, winterberging wagens old-timer, OLD TIMERS - restauratie old-timer, restauratie old-timers, restaureren van old-timers
Restauratie | Onderhoud | Revisie/Tuning | Koetswerk | Documenten/Wetgeving | Interieur/Electriciteit | Contact | Geschiedenis
Onderdelen/Accessoires | Verkoop/Winterberging
© Old-Timer garage ATELIER MOENS - MECHELEN
van 20.00u - 22.00u
maandagavond:
WEGENWERKEN
Er wordt gestart met het rioleringswerk aan het kruispunt met de Gebroeders Romboutsstraat vanaf  30 juli 2018. Er wordt gewerkt van daar zo richting de Nijverheidstraat tot waar men met de vorige werken geëindigd zijn.

De verwachte duurtijd van deze werken zal, afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden, een vijftal maanden bedragen.

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen
Alle data zijn onder voorbehoud van slecht weer en onvoorziene omstandigheden. Hou er rekening mee dat alle materialen en werkomstandigheden weersgebonden zijn.

De toegang tot de Nijverheidstraat via de Grote Nieuwedijkstraat wordt afgesloten. De paaltjes in de Nijverheidstraat en de Paardenkerkhofstraat worden tijdelijk weggehaald ter ontsluiting van deze wijk vanaf de start der werken. De Nijverheidstraat is dan toegankelijk via de Paardenkerkhofstraat en dan via de Vooruitgangstraat, Welvaartstraat of de Papenhofdreef.

Volg de werken en omleidingen via www.mechelen.be/vernieuwing-nekkerspoel en schrijf u in op de digitale nieuwsbrief. Samen met deze werken voert ook Sint-Katelijne-Waver werken uit op de Mechelsesteenweg.
2019 :
--vrijdag 31 mei
-- vanaf maandag 3 t.e.m. vrijdag 7 juni
--vrijdag 16 augustus
--vanaf maandag 2 t.e.m.
vrijdag 13 september
-- vanaf dinsdag 24 december 2019
t.e.m. woensdag 1 januari 2020

2020 :
--vanaf maandag 20 t.e.m.
vrijdag 24 januari 2020
Momenten die wij zijn gesloten: