Momenten die wij gesloten zijn:

2017 :
- Vrijdag 26 mei
- Van 21 tot 28 juli
- 14 en 15 augustus
- Van 4 tot 15 september
- 30 en 31 oktober
- Tussen kerst en nieuwjaar

2018 :
- Van 24 tot 28 januari
E-mail :
Atelier Moens
U kan ons steeds bereiken :
Nijverheidstraat 45
B-2800 Mechelen
Oldtimers-Garage
Tel:-(+32) 15 55 68 88
Fax:-(+32) 15 55 51 61
CONTACT ATELIER MOENS
Openingstijden :
van 8.00u - 10.00u en 16.00u - 18.00u
gesloten
zaterdag en zondag:
rudi@atelier-moens.com
dinsdag tot vrijdag:
Old-Timers garage ATELIER MOENS vindt u terug in de Gouden Gids en op o.a. Google onder de rubrieken :
GARAGE MOENS - Nijverheidsstraat 45, B-2800 Mechelen - oldtimers, old timers, restauratie wagens, restauratie oldtimers, old timer onderdelen, restauratie van Old-Timer, oldtimer accessoires, moens-atelier, atelier moens, garage moens, oldtimer mechelen, oldtimers-garage mechelen moens, atelier moens, atelier-moens Mechelen, winterberging wagens old-timer, OLD TIMERS - restauratie old-timer, restauratie old-timers, restaureren van old-timers
Restauratie | Onderhoud | Revisie/Tuning | Koetswerk | Documenten/Wetgeving | Interieur/Electriciteit | Contact | Geschiedenis
Onderdelen/Accessoires | Verkoop/Winterberging
© Old-Timer garage ATELIER MOENS - MECHELEN
van 20.00u - 22.00u
maandagavond:
WEGENWERKEN
Vooraleer de werken in opdracht van de stad Mechelen starten op de Grote Nieuwedijkstraat (vanaf het reeds vernieuwde deel) van start gaan worden eerst de nutsleidingen vernieuwd. Dit is zowel Pidpa, Eandis, Proximus en Telenet.

We verwachten de algemene wegenwerken tegen oktober waarbij het riool en de straat vernieuwd (deels) zal worden. U krijgt hierover in de toekomst meer informatie van zodra de aannemer en de defintieve werfzone gekend zijn.

De werfzone van de nutsleidingen situeert zich in de Grote Nieuwedijkstraat van aan de Vrouwvliet tot net voorbij de Nijverheidsstraat. De hoofdaannemer is de firma EBN-Tech.

Fasering

De werken vangen aan op 29 mei 2017 en het volledige einde (hoofdleiding en huisaansluitingen) is voorzien in oktober.

Fase I: Van 29 mei tot 7 juli 2017 gebeuren de grote werken met het vernieuwen van de hoofdleidingen in het voetpad.

Fase II: Na het bouwverlof (begin augustus) start het vernieuwen van de huisaansluitingen.

Omleidingsprincipe:

Fase I: van 29 mei tot 7 juli: Grote Nieuwedijkstraat enkel richting van aan de Caputsteenstraat tot de Vrouwvliet staduitwaarts (Caputsteenstraat richting Vrouwvliet dus).

Het doorrijdende verkeer krijgt een omleiding via de Nekkerspoelstraat en het Ijzerenveld-Berlaarbaan richting de R6. De woningen en handelszaken blijven bereikbaar, al is dit wel enkel komende van de Nekkerspoelstraat.

Fase II: vanaf 7 juli ten laatste is alles terug open. Deze werken van augustus gebeuren met behoud van het verkeer in beide richtingen. Fietsers en voetgangers behouden doorgang. Al raden we fietsers wel
aan om de fietsostrade te gebruiken!

Volg de werken en omleidingen via www.mechelen.be/vernieuwing-nekkerspoel en schrijf u in op de digitale nieuwsbrief. Samen met deze werken voert ook Sint-Katelijne-Waver werken uit op de Mechelsesteenweg.